387
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-387,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

 • Mbajtja e Kontabilitetit

 

 • Deklarimi i Librave të Blerjes dhe Shitjes, TVSH

 

 • Llogaritja e Pagave dhe Listepagesave

 

 • Përgaditja e Pasqyrave Financiare

Our Call Center

 • Auditimi i Pasqyrave Financiare

 

 • Auditim i Brendshëm

 

 • Angazhimet e Rishikimit

 

 • Përpilimi i Pasqyrave Financiare

Our Call Center

 • Hapja e biznesit sipas legjislacionit në fuqi

 

 • Tatimet dhe Taksat Vendore

 

 • Rishikime vjetore

 

 • Detyrimet dhe Taksat mbi personelin

 • Marrëveshjet e Dyfishta

 

 • Planifikim i Taksave të paguara gjatë vitit fiskal

 

 • Konsulencë mbi procedurat Doganore dhe Tatimore

 

 • Sherbime te tjera

Our Call Center

 • Përgatitja e buxheteve të ndryshme dhe rishikimi i tyre

 

 • Analizë dhe orientim për hapjen e bizneseve të reja

 

 • Analizë e performancës së biznesit tuaj.

 • Përgatitja e raporteve të ndryshme për investime të mundshme në të ardhmen

 

 • Plan Biznesi

Our Call Center

PARIMET TONA NË PUNË

qode-np-item
1
Kualitet dhe Saktësi
qode-np-item
2
Strategji rritjeje nëpërmjet planifikimit efektiv
qode-np-item
3
Azhornuar me Ligjet, Standartet dhe Procedurat e fundit
qode-np-item
4
Profesionalizem dhe Konfidencialitet

NJOFTIME