KONSULECE FINANCIARE
451
post-template-default,single,single-post,postid-451,single-format-standard,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

KONSULECE FINANCIARE

Konsulencë Fiskale

KONSULECE FINANCIARE

  • Për të përmbushur misionin tonë, orientimin e bizneseve dhe këshillimin për tu fokusuar në aktivitete sa më fitimprurëse dhe
    afatgjata dhe duke këshilluar bizneset për tu larguar nga përfshirja në aktivitete me risk të lartë ose jo-fitimprurëse.
  • Nga eksperienca jonë, mënyra më e mirë për të arritur këtë nivel të shërbimit, është duke dëgjuar me kujdes rastin tuaj dhe duke
    ndjekur më pas, me po kaq kujdes, zbatimin e tij. Për këtë ne marrim gjithë kohën e nevojshme për të qenë pranë Jush dhe njohur me rastin tuaj.

 

 

Paketa e plotë e shërbimeve të këshillimit financiar përfshinë:

  • Përgatitja e buxheteve të ndryshme dhe rishikimi i tyre.
  • Analizë dhe orientim për hapjen e bizneseve të reja.
  • Analizë e performancës së biznesit tuaj.
  • Përgatitja e raporteve të ndryshme për investime të mundshme në të ardhmen.
No Comments

Post A Comment