Rreth Nesh
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Rreth Nesh

ATC Kosova

MISIONI  DHE  VLERAT

ATC u themelua në vitin 2014 si një kompani profesionale për ofrimin e shërbimeve të kontabiliteti, auditimit, taksave, konsulencë dhe shërbime financiare.

MISIONI

Misioni i kompanise ATC eshte qe te ofroje sherbime profesionale te keshillave te  kontabilitetit, auditimit, taksave dhe keshillave tjera financiare per bizneset  sipas standardeve dhe ligjeve ne fuqi. Permes eksperiences dhe kualifikimit te ekipes sone ne synojme qe te ju ofrojme bizneseve strategji te pershtatshme per zhvillimin dhe qendrueshmerin financiare te tyre ne menyr te shpejte dhe efikase.

VISIONI

Visioni i ATC eshte qe te jete kompani lidere ne ofrimin e sherbimeve te keshillave financiare per biznese ne vend dhe rajon.

Shërbimet e Konsulencës

Ndërsa bota në të cilën operon biznesi bëhet gjithnjë e më e vështirë për shkak të ndryshimeve rregullatore, ndryshimeve në sistemin e taksave dhe pasigurisë politike, biznesi juaj ka nevojë për një konsulent i cili vepron si një bartës i ndryshimeve, duke ndihmuar për të maksimizuar vlerën për aksionarët, arritur objektivat e likuiditetit, përshpejtuar strategjitë e rritjes dhe për të rritur kapitalin.

a
a

Ekipi i Ekspertëve

Punonjësit e kompanisë kanë përvojë të gjerë në kontabilitet, auditim, taksa dhe shërbime tjera dhe shumë vite trajnimi me standarde të kompanive të mëdha të auditimit dhe konsulencës.

Reputacioni dallues i ATC-së për afërsinë me klientin është i ndërtuar mbi angazhimin e të gjithë pjesëmarrësve tanë që ajo që ka rëndësi për klientin ka rëndësi për ne. Klientët tanë na njohin si këshilltar të tyre të preferuar, duke vlerësuar shërbimet tona të afërta të klientëve në mbarë vendin.

Mundësi për Karrierë

Qëllimi i ATC që përmes Kontabilitet dhe Auditim është që ti aftësojë në kryerjen e punëve për avancim në tregun e punës të cilët janë të aftë të punojnë sipas standardeve ndërkombëtare të kontabilitetit, raportimit financiar dhe auditimit.

a